Bedste kryptovaluta – Kryptovaluta tips for Juni 2023

Du bør altid kigge efter de bedste kryptovaluta derude, men det er ikke altid nemt at finde dem. Derfor har vi her nogle kryptovaluta tips, som vi opdatere hver eneste måned

Der findes utroligt mange kryptovalutaer som både falder og stiger, og derfor har vi valgt nogle kryptovaluta tips som både passer til dig med en langsigtede og kortsigtede strategi. Vi har lavet en liste med de bedste kryptovalutaer efter vores mening, så du kan få nogle forslag til hvilke kryptovaluta du kan overveje at investere i.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Bedste kryptovaluta for juni 2023

  1. Bitcoin – Bitcoin er kendt som guldet indenfor kryptovaluta, og er derfor en fast del af mange investorers portefølje.
  2. Ethereum – Ethereum er verdens anden største kryptovaluta, som mange investorer har store forventninger til i fremtiden.
  3. Cardano – Cardano er i top 10 over de største kryptovalutaer baseret på markedsværdien, hvilket er sket på meget kort tid.
  4. Polkadot – Polkadot arbejder med at forbedre blockchain teknologien, og har løst nogle af de problemer som f.eks. Bitcoins blockchain teknologi har, hvilket har givet dem stor omtale.
  5. Shiba Inu – En meme coin som steg med med mere end 400% på meget få dage.
KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

De bedste handelsplatforme at købe kryptovaluta på (2023)

Her får du en liste med de bedste handelsplatforme til at fortage køb af kryptovaluta på. Handelsplatformene har vi udvalgt på baggrund af brugervenligheden, antallet af kryptovalutaer, priser m.v.

Her er vores liste med platforme som vi har kåret til de bedste handelsplatforme til køb af kryptovaluta.

  • Coinbase – En af de største handelsplatforme til handel med kryptovaluta.
  • Capital.com – Daytrading handelsplatform, hvor du kan handle med CFD’er.
  • SaxoInvestor – Dansk handelsplatform med stort udvalg af kryptovaluta

Overstående 3 platforme, tilbyder et stort attraktivt udvalg af kryptovaluta, og derudover så er de blandt nogle af de mest brugervenlige handelsplatforme både på computer og mobile enheder. Uanset om du er en nybegynder eller erfaren, så er disse platforme oplagte at handle kryptovaluta igennem.

De kryptovaluta tips som vi har i denne artikel som de bedste kryptovaluta kan købes på overstående platforme.

Coinbase er den platform som vi har kåret som den bedste handelsplatform, og det er der flere grunde til. Du betaler nemlig 0 kr. i kurtage og gebyr når du køber aktier, lavt spread på kryptovaluta, kombineret med at platformen er yderst brugervenlig. Her kan du i forhold til andre platforme, hvor du kan betale minimumskurtage på op imod 100 kr. pr. handel spare en masse penge som du i stedet kan handle kryptovaluta for.

Bedste kryptovaluta 2023 – Lave gebyrer

Alle der køber kryptovaluta ønsker at tjene penge på deres handler, så derfor kan kryptovaluta tips være gode at tjekke ud, for at du kan udvælge nogle kryptovalutaer til din investeringsstrategi.

Der er ingen tvivl om at det er en fordel at vælge en handelsplatform, hvor du betaler så lidt i gebyrer som muligt. Du kan derfor med fordel vælge en handelsplatform med mulighed for at købe de bedste kryptovalutaer med lavest mulige gebyrer.

Vi anbefaler Coinbase, med stort udvalg af kryptovaluta og lave gebyrer.

Vælg en konto med kryptovaluta tips

Du skal først og fremmest vælge en handelsplatform før du kan bruge vores kryptovaluta tips til at købe de bedste kryptovaluta.

Der findes utroligt mange platforme som tilbyder kryptovaluta tips, og her fortrækker vi helt bestemt Coinbase, som er en social trading platform, med mulighed for at læse andre investorers erfaringer og holdninger omkring de forskellige kryptovalutaer.

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Trin 1 – Vælg kryptovaluta handelsplatform

Når du skal vælge din kryptovaluta handelsplatform, så kan du med fordel se vores liste med de 3 platforme og udvælge en af dem. Vi har her lavet en lille guide til hvordan du bruger vores fortrukne kryptovaluta handelsplatform, nemlig Coinbase.

Trin 2 – Opret din konto

Når du har truffet dit valg og besluttet, hvilken kryptovaluta handelsplatform du vil handle fra, er næste skridt at oprette en handelskonto.
Herunder viser vi trin-for-trin hvordan du gør på Coinbase, men du kan med stor sandsynlighed også bruge guiden til andre handelsplatforme.

Start med at trykke på knappen herunder for at gå til Coinbase

KØB KRYPTOVALUTA HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Du lander nu hos Coinbase og skal klikke på “Get Started” for at oprette en konto.

coinbase kryptovaluta

Udfyld nu dine oplysninger og tryk “Create Free Account”

Du har nu modtaget en e -mail fra Coinbase, som du skal bekræfte. Når dette er gjort, kan du indsætte penge på din konto.

Du skal også besvare investeringsrelaterede spørgsmål samt verificere dig selv ved at verificere dit id. Dette gøres enten med pas eller andet ID -kort. Grunden til, at du skal give “følsomme oplysninger”, er fordi alle regulerede handelsplatforme har såkaldte KYC-procedurer. Dette er procedurer, der skal beskytte dig som bruger, samt forhindre ulovlig aktivitet såsom hvidvaskning af penge.

Trin 3 – Køb kryptovaluta

Nu hvor du har oprettet din handelskonto og indsat penge er det let at investere i kryptovaluta.

Du kan enten indtaste “Bitcoin” i søgefeltet øverst på siden eller benytte menuen til venstre og klikke på “Handelsmarkeder” for herefter at vælge kategorien “Krypto”

Du er nu inde på siden for Bitcoin og skal klikke på “Handl” for at foretage din første investering i Bitcoin.

Du kan nu indtaste beløbet du ønsker at købe Bitcoin for.

Når du har indtastet beløbet trykker du “Buy” for at købe.

Tillykke – Du er nu ejer af din kryptovaluta.

Bedste kryptovaluta 2023

Der findes virkeligt mange kryptovalutaer på Coinbase som du kan investere i, og vi har derfor givet dig et overblik over de bedste kryptovaltaer nedenfor, for lettere at kunne finde de rigtige kryptovalutaer til din investeringsstrategi.

Du vil nedenfor få listet den bedste kryptovaluta op efter redaktionens mening.

Bitcoin

bitcoin

Bitcoin er verdens første og største kryptovalta, som især blev kendt da den steg massivt for et par år siden. Bitcoin er en digital og decentral valuta, hvor formålet er at skabe en valuta som ikke styres af staten eller bankerne, og 100% uden en mellemmand.

Bitcoin er kendt som kryptovalutaens svar på guld, og giver brugerne mulighed for at lave overførsler på tværs af hele verden lynhurtigt og uden ekstra omkostninger. De er klart markedsleder og langt den største kryptovaluta der findes, og er også en af de mest populære kryptovalutaer for investorer.

KØB BITCOIN HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ethereum

ethereum

Ethereum er den anden største kryptovaluta, og er uden tvivl et navn du kommer til at støde på, hvis du forsøger at læse om kryptovaluta. Ethereum har med deres blockchain teknologi lavet en platform, hvor andre udviklere kan bygge deres egen blockchain kryptovaluta og hvor der faktisk er blevet bygget over 3000 forskellige kryptovalutaer allerede.

Ethereum kan også bruges til at lave overførsler lynhurtigt, så den fungere også som Bitcoin, hvor den kan bruges som en betalingsløsning med lynhurtige transaktioner og uden at man betaler store gebyrer, og er samtidigt spået af mange investorer som en kryptovaluta med kæmpe potentiale.

KØB ETHEREUM HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Cardano

cardano

Cardano er udviklet som en Open Source blockchainplatform, hvor formålet er at hjælpe virksomheder med at fortage globale og positive ændringer. Med Cardano-netværket så kan man lave sine egne decentrale apps, mens man samtidigt også kan bruge Cardano til at fortage decentrale transaktioner, hvilket betyder at Cardano godt kan betragtes som en kombination af både Bitcoin og Ethereum.

KØB CARDANO HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Polkadot

polkadot

Polkadot er en open Source kode, som blev skabt af Gavin Wood som også var med til skabelsen af Ethereum. Polkadot blev hurtigt anerkendt som en af de populære kryptovalutaer, og det skyltes formentligt at de gjorde det nemt at overføre data og digitale aktiver på tværs af forskellige blockchains, hvilket har gjort en masse blockchains kompatible med hinanden.

Polkadot kan altså forbinde de forskellige blockchain netværk, så kryptovalutaer som er uafhængige af hinanden kan interagere med hinanden som f.eks. Bitcoin og Ethereum, hvor man kan dele informationer og gennemfører transaktioner.

KØB POLKADOT HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Shiba Inu

shiba inu

Shiba er en såkaldt meme coin, som faktisk basalt set kun er oprettet for sjov af en anonym gruppe under navnet ”Ryoshi”. Den blev oprettet på Ethereum blockchain netværket, og fik hurtigt utroligt meget opmærksomhed da grundlæggeren af Ethereum Vitalik Buterin donerede hele 50 billioner Shiba Inu coins, til en værdi af mere end 1 milliard dollars til indiens Covid fond.

Shiba Inu er steget med over 400% på kun få dage, hvilket virkeligt skabte et navn for Shiba Inu coins, og har gjort den til en af de større kryptovalutaer, hvor den også har fået omtale af Tesla stifteren Elon Musk.

KØB SHIBA INU HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Hvordan vælger du de gode kryptovalutaer?

Det kan være svært at finde gode kryptovaluta tips på gode kryptovalutaer, da der findes så mange af dem. Vi er ikke selv investeringsrådgivere, så vores kryptovaluta tips og liste med bedste kryptovaluta er udelukkende kryptovalutaer som vi mener er gode kryptovalutaer, og som vi forventer vil stige i fremtiden. Vi følger med i de finansielle markeder og deler med dig de informationer vi har.

Du bør altid selv lave din egen research og holde øje med de forskellige kryptovalutaer som du vil investere i, så du løbende er opdateret med hvad der sker. Du bør læse de nyheder der er omkring dem hver især, som på den måde kan hjælpe dig med at vurdere om de passer til din investeringsstrategi.

Du kan også holde øje med vores liste med gode kryptovalutaer, hvor du kan få kryptovaluta tips og inspiration til spændende kryptovalutaer. Du kan også læse vores artikler Køb Luna eller køb Solana hvis du vil grade dybere nogle af de andre spændende kryptovalutaer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg kryptovaluta tips?

Du bør altid lave en investeringsstrategi, for så er det lettere at udvælge de gode kryptovaluta tips for dig. Du kan se vores liste med de bedste kryptovaluta her

Hvordan finder jeg de bedste kryptovaluta?

For at vurdere om du har fundet den bedste kryptovaluta, så skal du undersøge kryptovalutaen og se om de passer ind i din investeringsstrategi.

Hvor køber jeg gode kryptovalutaer?

For at købe de gode kryptovalutaer, så skal du vælge en platform hvor man kan handle kryptovaluta på, og her anbefaler vi Coinbase. Du kan læse hvor du kan købe kryptovaluta i denne artikel.

Hvordan køber jeg de bedste kryptovalutaer?

Der findes utroligt mange måder at købe kryptovaluta på, men for at købe de bedste kryptovalutaer, så skal du vælge en handelsplatform som tilbyder et stort udvalg og som er nem og billig at bruge. Vi anbefaler Coinbase.

Hvordan kan jeg købe den bedste kryptovaluta?

Du kan kigge på vores kryptovaluta tips for at finde nogle interessante kryptovalutaer. Derefter skal du sætte dig ind i de forskellige kryptovalutaer, for at se hvilke der er de bedste kryptovalutaer for dig.

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen