Algorand Kurs: Live Kurs (ALGO/DKK) & Historisk Graf

algorand
algorand

Algorand (ALGO)

Price
kr1,07
KØB ALGORAND HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Algorand er på kort tid blevet en kryptovaluta mange taler om og det skyldes hovedsageligt at den rent teknologisk er langt foran de gamle mastodonter som Bitcoin.

Men er teknologi nok til at vinde markedet? Eller har de gamle kryptovalutaer så stor en følgerskare at det ikke betyder noget?

Læs med når vi dykker ned i prognosen for Algorand i denne artikel! Og læs hvordan du kan køb kryptovaluta.

Algorand kurs – Blockchain 3.0

Skalering, sikkerhed og en øget fokus på bæredygtighed kendetegner blockchain 3.0

Mange stor virksomheder tør ikke implementere Bitcoin som betalingsmiddel fordi hele netværket bag Bitcoin udleder store mængder CO2 og transaktionerne er dyre. Det er de bump på vejen en kryptovaluta som Algorand har fjernet og det åbner derfor for en helt ny verden.

  • Algorand bygger på Blockchain 3.0
  • Det er muligt at stake Algorand og modtage renter på ens opsparing
  • Algorand har ikke behov for et stort netværk af computere for at udregne transaktioner og udleder derfor ikke store mængder CO2 som f.eks. Bitcoin.

Du kan se de andre kryptovaluta kurser her og se hvordan du f.eks. køber Bitcoin.

Algorand Graf

Her kan du se den historiske prisudvikling for Algorand.

Algorand i en nøddeskal

Algorand forsyner det digitale finansielle marked, eller kryptovalutamarkedet, med en blockchain, der gør udviklingen af ​​smarte kontrakter og distribuerede applikationer (dApps) hurtigere og mere effektiv. Algorand-blokkæden blev frigivet i Boston, USA i 2019 som et resultat af to års udviklingsarbejde. Bag projektet står en anerkendt MIT-professor, Silvio Micali, som ønskede at bringe DeFi-markedet, eller decentraliserede finansprotokoller, tættere på traditionelle markeder. & Nbsp;

Algo

Han satte sig for at gøre denne drøm til virkelighed ved at skabe Algorand-platformen, hvorigennem virksomheder kan udvikle intelligente kontrakter og distribuerede applikationer, der passer til deres egen drift, og dermed i høj grad strømline deres forretning. I praksis kan intelligente kontrakter og distribuerede applikationer for eksempel være digitale værktøjer samt automatiserede processer. Realiseringen af ​​Micals drøm har så sandelig båret frugt, da forskellige typer af DeFi-projekter allerede i 2021 havde fået brugere fra verdens største teknologivirksomheder, og Visa f.eks. allerede tilbyder forskellige kryptografiske kreditkort.

Algorand er netop den platform, der gør det nemt og effektivt at bruge kryptovalutaer i traditionelle virksomheders forretning. Langsomheden og de høje omkostninger ved kryptovalutaer har længe bremset deres adoption, men Algorand har fundet en løsning på alt dette. Og nøglefaktoren i dens løsning er dens blockchain-intelligens. Fordi smarte kontrakter fungerer direkte mellem de to spillere uden yderligere parter, er kontraktindgåelse meget nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektivt. & Nbsp;

Udviklingen af ​​smarte kontrakter, altså kodning i Algorand blockchain, er gjort så let og billigt som muligt for sine brugere, hvilket fx specifikt opfordrer virksomheder til at tage sin platform mere til sig. Dette stabiliserer projektet som helhed, samt øger værdien af ​​hele projektet. Derudover nyder Algorand-kurset godt af, at intelligente kontrakter er obligatoriske onder, især inden for DeFi-projekter. Som et resultat er de platforme, der leverer dem, såsom Algorand, steget i værdi i løbet af det seneste år til uforudsigelighed. Dens potentiale ligger netop i skalerbarheden af ​​blockchainen, der er manna for intelligente kontrakter.

Læs også: Sådan køber du Algorand.

Efterspørgsel og udbud påvirker Algorand-kursen

Selvom kryptovalutaer adskiller sig fra vores mere traditionelle investeringer, og meget i sammensætningen af ​​deres værdi, er der én ting, der gælder ligeligt for aktier og kryptovalutaer: loven om udbud og efterspørgsel. Algorand-kurset klarer sig som nævnt godt, når der er stor efterspørgsel på dens platform, og udnyttelsesgraden af ​​platformen er høj. Men hvis kryptovaluta-handlere pludselig ikke var berettiget til ALGO, i hvilket tilfælde der ville være mere udbud end efterspørgsel, kunne Algorand-kursen falde. Du kan også shorte kryptovalutaer hvis du gerne vil tjene penge i et faldende markedet.

Fra eksemplet ovenfor kan vi se, at udbud og efterspørgsel har en stor indflydelse på udviklingen af ​​kryptovalutaværdier. Men især efterspørgslen er altid baseret på brugen af ​​kryptovalutaer eller deres blokkæder, så de kan slet ikke sammenlignes med traditionelle valutaer. Derudover betyder det, at når du investerer i kryptovalutaer, er det alt at finde ud af deres anvendelser. Formålet bestemmer værdien af ​​den pågældende kryptovaluta og hele projektet, for uden brugen har de ikke noget langsigtet vækstpotentiale.

Et par ord mere om det traditionelle markeds indvirkning på Algorands valutakurs og dens fremtidige udvikling: i det mindste foreløbig har for eksempel økonomiske kriser ikke, eller hvis de gør, en positiv effekt på udviklingen af kryptovalutaer. Dette afspejles i, at når den traditionelle økonomi klarer sig dårligt, henvender investorer sig til kryptovalutaer, som automatisk begynder at hæve deres værdi. Ikke desto mindre faldt kryptovalutaerne kraftigt, da rentepandemien ankom til Europa, og aktiemarkedet kollapsede i marts 2020. Så hold øje med hele markedet, når du investerer i krypter.

KØB ALGORAND HER Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Ofte stillede spørgsmål

Vil Algorand ramme 10$

Hvis efterspørgslen/medieomtalen af Algorand igen stiger er det ikke usandsynligt at den rammer 10$ eller mere. Hvis efterspørgslen/medieomtalen af Algorand igen stiger er det ikke usandsynligt at den rammer 10$ eller mere.

Hvad bestemmer kursen på Algorand?

Prisen på Algorand bestemmes af udbud og efterspørgsel. Der udstedes nye mønter automatisk hvilket vil øge udbuddet imens efterspørgslen udelukkende bestemmes af investorer og brugere af Algorand.

Hvad koster en Algorand?

Prisen på Algorand ændrer sig konstant, men en Algorand koster i øjeblikket 1,8$

Aktie-aficionado og ejendomsinvestor. Mark Thorsen

Mark Thorsen er cofounder af aktieskole.com og samtidig forfatter her på sitet. Mark har skrevet mere end 1000 artikler om investering og interesserer sig særligt for indeksinvestering, udbytteaktier og investeringsforeninger.

I sin egen portefølje opererer han med en mellem risikoprofil og investerer primært, når han er sikker på, at risikoen ikke overstiger afkastet. Mark begyndte sin investeringsrejse som 13-14-årig og har altså en ganske omfattende erfaring med emnet. Han har investeret i enkeltaktier, copytrading, en række investeringsforeninger og ejendomme.

Se alle artikler af Mark Thorsen