API3 Kurs: Live Kurs (API3/DKK) & Historisk Graf

api3
api3

API3 (API3)

Price
kr12,46
KØB API3 HER 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.

Prisen på API3 varierer afhængig af udbud og efterspørgsel. Her på siden ser du altid opdaterede API3 Kurs, så du altid kan finde den nyeste API3 (API3) pris.

Læs med når vi dykker ned i prisprognosen for API3 kryptovaluta.

API3 kurs graf – Opdateret i realtid

Her kan du se den historiske kursudvikling for API3.

API3 kurs er som en enhver anden kryptovaluta, hvor kursen stiger og falder hver eneste dag. Du bør derfor holde øje med API3 (API3) kurs dagligt, for at se hvor kursen bevæger sig hen.

API3 pris – Her kan du købe API3

API3 pris skifter dagligt, og det er derfor vigtigt at du holder skarpt øje med kursen hvis du vil handle API3-coin. Det er også vigtigt at du vælger den kryptovaluta platform for dig hvor du kan se den nyeste API3 kurs, udover andre de nedstående parametre:

 • Vælg den handelsplatform med de laveste gebyrer og kurtage
 • Udvælg en platform som har det bedste udvalg af kryptovalutaer
 • Sørg altid for at vælge en platform med kurser opdateret i realtid

Du kan let købe API3 fra en handelsplatform. Der er mange at vælge imellem, men vores udvalgte favoritter er handelsplatformen eToro, Saxo Bank og Capital.com . Her får du fordelagtige handelsgebyrer, og ikke mindst klare værktøjer til analyse. Kom i gang med at handle nu!

 • Coinbase toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Køb og sælg kryptovalutaer, krypto staking mm.
  • Stor anerkendt krypto-handelsplatform som er børsnoteret
  • Få Bitcoin til en værdi af 10 euro – Helt gratis
  Kurtage fra Fra 6,73 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  9/10
  KØB KRYPTO Læs Anmeldelse Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
  Du har ingen EU investor garanti.
  Din kapital er udsat for risici.
 • capital toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Optimer din strategi med AI analyser
  • Vælg imellem 6000+ CFD’er
  • Gratis webinars, kurser og guides
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  8/10
  KØB KRYPTO 83,45% af detailinvestorer taber penge på CFD handel.
 • saxo toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • Vælg imellem 20.000+ Aktier, Kryptovalutaer, Indeks, Valuta og Råvarer
  • Platform optimeret til aktive investorer
  • Professionelle analyseværktøjer
  Kurtage fra 0 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  7/10
  KØB KRYPTO Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
 • lunar toplist stb
  Vurdering
  Unikke fordele
  • 0.5% i Rente (Op til 50.000 kr.)
  • Gratis Visa-kort
  • Invester i aktier, krypto eller ETF’er
  Kurtage fra 19 kr. Kontogebyr 0 kr. pr. år Vurdering af Mobilapp
  4.5/10
  KØB KRYPTO Læs Anmeldelse Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.
Vis flere +

Hvad bestemmer kursen på API3?

Det enkle svar er, at API3 Service, ligesom næsten alle andre kryptovalutaer, styres af udbud og efterspørgsel. Udbud betyder antallet af tilgængelige API3, mens efterspørgsel betyder antallet af interesserede. Så hvor mange coins er der, og hvor mange vil købe API3? Du kan også læse mere omkring krypto for begyndere her hvis du vil have mere grundlæggende viden omkring kryptovaluta.

Jo færre coins på markedet, og jo flere interesserede, jo højere bliver prisen. På samme måde vil et større udbud og en lavere efterspørgsel føre til en lavere pris.

Så det er hovedsageligt udbud og efterspørgsel for API3, der bestemmer prisen – men hvad påvirker udbud og efterspørgsel ? Her spiller flere faktorer ind, men efterspørgslen påvirkes af mediedækning, berømtheders meninger, sociale fora og den generelle omtale om API3. Udbuddet styres let og enkelt af antallet af Coins. Du kan også se nogle af de bedste kryptovaluta tips.

Disse faktorer påvirker API3 prisen:

 • Udbud og efterspørgsel: Udbud og efterspørgsel er selve katalysatoren, dvs. hvad der afgør, om prisen vil stige eller falde for API3. Hvis efterspørgslen er høj, vil prisen stige, men hvis efterspørgslen er lav, vil prisen falde. Samtidig skal Udbuddet (antal coins) tages i betragtning. En krypto med et stort udbud (F.eks. Shiba Inu) vil højst sandsynligt ikke opleve en så høj pris pr. Coin som f.eks. Bitcoin, hvor udbuddet er lavt.
 • Mediedækning/omdømme: Der er flere eksempler på, hvordan mediedækning, omdømme, vigtige menneskers meninger og sociale fora kan påvirke efterspørgslen og dermed prisen. Bitcoin oplevede sin bedste vækst nogensinde i begyndelsen af ​​2021 som følge af Teslas nyheder om at godkende Bitcoin på sine elbiler, hvor flere også tog et meget positivt syn på teknologien. Bitcoin blev med rette omtalt som fremtidens betalingsmetode, hvilket fik efterspørgslen til at stige i vejret. På samme måde fik negativ omtale (Teslas fuldstændige tilbageførsel af godkendelse af bitcoins, Kinas forbud mod minedrift, usikkerhed i forbindelse med kryptoens strømforbrug) efterspørgsel og priser til at styrte. Efterfølgende er kryptovalutaen steget igen grundet ny omtale.
 • Mining/Antal mønter: Minedrift er en proces til verifikation af transaktioner, og dette gøres ved at løse omfattende opgaver. De mennesker, der løser disse opgaver, belønnes med et bestemt antal Coins.

Det er vigtigt at forstå, at ovennævnte faktorer er nært beslægtede. Du ved, at i perioder med god dækning i medierne, sociale fora og lignende vil efterspørgslen stige for API3, hvilket igen får prisen til at stige. På samme måde ved du, at negativ omtale, såsom Kinas forbud mod minedrift, vil føre til faldende efterspørgsel og dermed faldende priser.

Følg også den live Bitcoin kurs eller live Ethereum Kurs.

API3 kursudvikling – Vil prisen stige eller falde?

Da prisen styres af ustabile faktorer som udbud og efterspørgsel på API3 samt omtale og omdømme, er det ret tydeligt at kryptovaluta live kurser er ret volatil. Disse faktorer gør det imidlertid relativt svært at forudsige kortsigtede kursudviklingen. I perioder med megen omtale omkring kryptovaluta og især API3, og især positiv omtale, kan du forvente stærk prisvækst. Hvis offentligheden derimod er negativ, kan du forvente et prisfald.


Under alle omstændigheder er det vigtigt, at selv med lovende fremtidsudsigter og dens betydelige position på markedet er det en investering med risiko. Historisk afkast og fremtidige prognoser er ingen garanti for overskud. Her er risikoen for at tabe penge lige så stor som at tjene penge.

Hvis du investerer, er det derfor vigtigt ikke at bruge mere, end du kan tabe, og holde dig opdateret om prisudviklingen. Du vil derefter lettere sikre gevinster og forhindre tab.

Læs også mere om API3 i vores køb API3 artikel.

KØB API3 HER 68% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er kursen for API3 (API3)?

Kursen for API3 skifter hvert eneste sekund. Du kan se den aktuelle kurs for API3 her

Hvad bestemmer kursen på API3?

Kursen på API3 bestemmes af udbud og efterspørgsel. Det betyder at jo flere der køber API3, jo mere stiger kursen.

Hvad koster en API3?

Prisen på API3 ændrer sig konstant, men du kan i vores artikel se prisen på API3 100% opdateret i realtime.

Skal jeg købe API3?

Det afhænger af din investeringsstrategi. Du kan lægge ud med at læse vores artikel om API3 og efterfølgende se om det er en god investering for din strategi.

Passiv investor & copytrader Mark Thorsen

Mark Thorsen skriver om investering i aktier, råvarer og forex på Aktieskole. Han var skrevet om investering i mere end 5 år på hans egen blog Stabil Økonomi og var i 2021 med til at stifte Investing Classroom der står bag Aktieskole. Han har samlet…

Se alle artikler af Mark Thorsen